Sunday, May 31, 2009

wedding laa yokk









yuhuuu mmm firstly i want to say soory coz yew laa jarangg da postt kan kan , but now i da oke coz my hair da back to normall then then bertambah vogue gituu, hehehe, okeoeko, act, ari sabtu lepas i pegy touch up rambot laa, gila nak dekat wedding takkan nak rambot warnee krat cmtue ,euwww pleasee i neva want it, then then pagi tuh i daa pegy ngun my lil sis, hahah gilaa beshh dapt rambot warne lawa gile , hahahah then then lame jugak la nak waiting fer touch up blik kan kan , after bwat tuh, tross g jalan jalan ngun maksuu, act bukan maksu kiteorang lage, diaa da divorce da ngun my uncle, so we cm close la, so forget bout the status, hangout ngun diaa, wahh besh gilaa, makan NANDOS tuh kawn kawn , hahah gila hott laa, jaln jaln jj dia blanje plakk mcm 2 kat kiteorang, ape lage, anyway thanks maksuu, oppss from now on unty zaza la darling, hahahah ;) i plaak asek beli barang fer wedding tomorrow je,haahah gile voguee do, end of this day

then todayy the wedding,

after wakeup from sleep, i bgun tross mandyy , shave pe yang patot, hahahha gile sengal do, bersiapp pakai kebaya segala makeupp pakai contact lense, blalalalalalla, my dad tegoo asal kain i singkat sangat? well as usual i ckp laa, laa pario la abahh , takkan nak paaki labuh2 plak , betol ta , hahaha pastu pastu pegyy wedding , turun dari kereta je my aunt lijaah da terkejut tgok asal i vogue sangat, then then masuk khemahhh je, tross sume mate tertumpu kat i , yang i pelik gila dorang bole ingat i nih artiss, bweekks, gila ta besh, hahaha malu siott, yang weirdd ade orgg nak amek pix dengan i , wahh ini sudaaa lebeyh , myaa paling ta beshh sekalii parioo i tercabut but not in the crowd, naseb bekk pakai tite kat dalam hahaha if taa, mawu orgg nmpak humpp bikin guee malu bbe, hahahhaha then then everbody at there cm terkejut laa i cm daa berubaah gila, pastuu chef wan palk datang kowt, haha lage laa segann darlingg weyhh , amek pix dengan diaa, diaa peluk2 i kowt hahah sume org cm bersorak jee, malu gila, but well i lage laa bwat muke ta malu, hahahah then then i blik cepatt, dengan my cuzz, malam tuhh datang blik kowt, hahah blik pown coz cam panas sangat penin gila oww, wahhh ta blah laa, hahahaha happy sangat coz wedding tuh da settle kan kan , hehehe hopee u guyss happy la kayhhh,

2 comments:

w A n i said...

haha. sumpah i ske giler kebaya u tu! gosh! :p jeles !

mya mazme said...

hahaha, you sukee, jngan eyhh, cam klaka gila kott lalalala